Progrespoeder 1kg
Progrespoeder voor schuimgebak
Met dit poeder van Damco bereid je heel snel en eenvoudig procesgebak.
Hieronder vind je het recept voor luchtig progres en stevig progres.
Voor luchtig progres heb je 600 g eiwit, 800 g suiker en 800 g progrespoeder nodig. Voor stevig progres heb je 400g eiwit, 600 g suiker en 1.000 g progrespoeder nodig.
Werkwijze:
Het eiwit met suiker in een vetvrij bekken verwarmen tot ca. 45°C. Hiervan een stevig en taai schuim kloppen.
Vervolgens hierdoor het progrespoeder spatelen en daarna opspuiten tot de gewenste modellen.
Ongeveer 18 minuten in de oven op een temperatuur van ca. 180°C bakken. De baktijd is afhankelijk van de grootte van het product.
Klanten kochten ook
- Top Banketbakkers room 1 kg ( koude bereiding )
Topproduct voor de bereiding van gele room. Deze mix is de rijkste gele roommix van het Limburgs Bakwinkeltje.
Toepassingengele room
Inclusief BTW.€ 5,00 - Kapselmix-Moscovisch-Mix 1 kg
Biscuit (kapsel)mix die zich kenmerkt door een hoog opklopvermogen in de kuip, een zeer fijne structuur met hoge draagkracht, gelijkmatige korst die niet loslaat van de kruim en het niet terug invallen na het bakken.
formaat…€ 4,00 - Schuim Poeder 500 gram
Dawn Silvia is een kant-en-klaar poeder met een biscuit/schuimkarakter voor het afdekken van alle soorten vlaaien, en het flamberen/schroeien van (ijs)gebak.
Ingrediënten: suiker, gedroogd kippeneiwit, gemodificeerd zetmeel,…€ 5,50 - Kruimeltjes Deeg Mix 500 Gram
Aan deze mix hoeft alleen nog (room)boter toegevoegd te worden.
Met deze mix bent u verzekerd van de lekkerste kruimels op uw vlaai.
Inclusief BTW.€ 2,50