Coatings & Toppings
- Afdek gelei aardbei 1kg
Kant en klare afdek gelei voor het afdekken van uw aardbeien vaai of andere rode vruchten vlaaien.
Even opwarmen en klaar voor gebruik.€ 4,50 - Afdek gelei aardbei 500 gram
Kant en klare afdek gelei voor het afdekken van uw aardbeien vaai of andere rode vruchten vlaaien.
Even opwarmen en klaar voor gebruik.€ 2,75 - Afdek gelei Abrikoos 1kg
Kant en klare afdek gelei voor het afdekken van uw aardbeien vaai of andere rode vruchten vlaaien.
Even opwarmen en klaar voor gebruik.€ 4,50 - Afdek gelei Abrikoos 500 gram
Kant en klare afdek gelei voor het afdekken van uw aardbeien vaai of andere rode vruchten vlaaien.
Even opwarmen en klaar voor gebruik.€ 2,75 - Afdek gelei neutraal 1 kg
Kant en klare afdek gelei voor afdekken van uw fruit vlaaien.
Even opwarmen en klaar voor gebruik.€ 4,50 - Afdek gelei neutraal 500 gram
Kant en klare afdek gelei voor afdekken van uw fruit vlaaien.
Even opwarmen en klaar voor gebruik.€ 2,75 - Callebaut Chocolade Topping Puur 1 kg
Callebaut Chocolade Topping Puur (warm en koud gebruik)
De toppings van Callebaut zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten, zodat ze smaken alsof je ze zelf gemaakt hebt. De topping zit verpakt in handige fles van 1 kg. Deze is…€ 7,95 Banaan
Chocolade Coating Geel 500 GramGebruiksadvies:
Haal de deksel van het bakje en plaats deze in de magnatron en smelt de coating in 1 a 2 minuten op 750 watt.
Of laat opsmelten (au bain marie) bij een temperatuur van ±50°C. Afhankelijk van de gewenste…€ 4,75Hazelnoot
Chocolade Coating Hazelnoot 500 GramGebruiksadvies:
Haal de deksel van het bakje en plaats deze in de magnatron en smelt de coating in 1 a 2 minuten op 750 watt.
Of laat opsmelten (au bain marie) bij een temperatuur van ±50°C. Afhankelijk van de gewenste…€ 4,75Melk
Chocolade Coating Melk 500 GramGebruiksadvies:
Haal de deksel van het bakje en plaats deze in de magnatron en smelt de coating in 1 a 2 minuten op 750 watt.
Of laat opsmelten (au bain marie) bij een temperatuur van ±50°C. Afhankelijk van de gewenste…€ 4,75Puur
Chocolade Coating Puur 500 GramGebruiksadvies:
Haal de deksel van het bakje en plaats deze in de magnatron en smelt de coating in 1 a 2 minuten op 750 watt.
Of laat opsmelten (au bain marie) bij een temperatuur van ±50°C. Afhankelijk van de gewenste…€ 4,75Aardbei
Chocolade Coating Roze 500 GramGebruiksadvies:
Haal de deksel van het bakje en plaats deze in de magnatron en smelt de coating in 1 a 2 minuten op 750 watt.
Of laat opsmelten (au bain marie) bij een temperatuur van ±50°C. Afhankelijk van de gewenste…€ 4,75