Welkom bij Limburgs Bakwinkeltje

Onderdeel van Rob Peters Bakkerijgrondstoffen. Onze familie heeft meer dan 100 jaar ervaring in de bakkerijwereld, van het malen en mengen tot het runnen van onze eigen bakkerij. Uiteindelijk zijn wij uitgegroeid tot een groothandel in bakkerijgrondstoffen en een mengerij met inpaklijn.

Bij Limburgs Bakwinkeltje bieden wij onze klanten alleen de beste kwaliteit producten. Ons assortiment bestaat uit een breed scala aan bakkerijbenodigdheden en -ingrediënten, allemaal zorgvuldig geselecteerd om aan de hoogste standaard te voldoen. Onze producten zijn niet alleen van de beste kwaliteit, maar ook tegen eerlijke prijzen. Wij zijn er trots op om onze klanten de beste prijzen te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze producten.

Wij hechten veel waarde aan service en kwaliteit. Ons team staat altijd voor je klaar om je te helpen met vragen en bestellingen. Heb je een specifiek product nodig of een speciale hoeveelheid? Neem gerust contact met ons op en wij zullen ons best doen om aan jouw wensen te voldoen. We nodigen je ook graag uit in ons winkeltje aan de Wijngaardsweg 16 in Heerlen. Hier kun je onze producten zien en onze service ervaren.

Tot slot willen we benadrukken dat ons bedrijf BRC gecertificeerd is. Dit betekent dat we voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit (onze BRC site code is 8864903). Bedankt voor het bezoeken van onze website en wij hopen dat je net zo enthousiast bent over onze producten als wij!

                                                                                                                                                                                                                           

© 2014 - 2024 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel