Bavaroise poeders

 alle bavaroises zijn snijdvast en diepvriesbestendig
• constante hoge kwaliteit in smaak, kleur en structuur
• tijd- en werkbesparende bereiding
• gemakkelijke bereiding en stabiele resultaten
• bevat alles voor een heerlijke bavarois; alleen water en opgeklopte, ongesuikerde slagroom toevoegen
• poedervormige mix waardoor makkelijk te doseren
• variabele porties zonder problemen
• lang houdbaar, ook na openen van de zak

 

Basisrecept
200/250 g Bavaroisepoeder,  200 g water, 1000 g opgeslagen, ongezoete slagroom
Bavaroisepoeder met water gladroeren. De lobbig geslagen
slagroom er in gedeelten doorspatelen. 

per pagina
Sorteer op
    1 - 24 van 47 resultaten
  • 1
  • 2
© 2014 - 2024 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel