Privacyverklaring

Privacyverklaring Limburgs Bakwinkeltje

6 juni 2018

Via www.limburgsbakwinkeltje.nl (hierna: Limburgs Bakwinkeltje), de webshop voor de thuisbakker van Rob Peters Bakkerijgrondstoffen B.V., worden privacygevoelige gegevens, oftewel persoonsgegevens verwerkt. Daarvoor houden wij ons aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij Limburgs Bakwinkeltje allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact met ons op via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Afhandelen bestelling en aanmaken account
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. U heeft hierbij ook de mogelijkheid om een account aan te maken waarin u uw bestelgeschiedenis kunt terugzien. Wij mogen uw persoonsgegevens vervolgens aan onze bezorgdienst geven om uw bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw NAW-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit zijn wij wettelijk verplicht. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht van de Belastingdienst).

Contactformulier en gastenboek

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Via het gastenboek kunt u ook berichten voor ons achterlaten. Deze berichten zullen met uw naam worden weergegeven op onze website.

Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer en naam . Hier hebben wij een gerechtvaardigd belang  bij. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

Reclame
Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij via social media.

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. U kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens. Wij hebben verder geen invloed op wat deze partijen met uw persoonsgegevens doen. Wij raden daarom aan om de privacyverklaringen van deze partijen te lezen.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord;
  • wij nemen fysieke maatregelen zoals sloten en kluizen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opslagen zijn;
  • wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer uw persoonsgegevens invoert;
  • wij houden logs bij van alle opvragingen van persoonsgegevens.

Cookies zijn kleine informatiebestandjes die bij het bezoeken van een website automatisch kunnen worden opgeslagen op of uitgelezen van het apparaat (waaronder een pc, tablet of smartphone) van de websitebezoeker. Dat gebeurt via de webbrowser op het apparaat.

Analytics cookies

We maken gebruik van Google Analytics om inzicht te verkrijgen in het gebruik van onze website, en om deze aan de hand van deze inzichten te verbeteren en hiermee het gebruiksgemak te verhogen. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder hebben wij Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. Tot slot laten wij IP-adressen anonimiseren.

Wij maken ook gebruik van AddThis en Google Tag Manager advertentiecookies, om uw online advertentieaanbod te verbeteren en om ons inzicht te geven in onze marketing-prestaties.

Social media cookies

Tot slot maken wij gebruik van Facebook Connect cookies, zodat u ons met uw Facebook-account kunt volgen op Facebook.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Dat kan hier: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Contactgegevens
Rob Peters Bakkerijgrondstoffen Bv - Limburgs Bakwinkeltje
Wijngaardsweg 16
6412PJ Heerlen
robpeters@robpeters.eu
0455226693

 

Aanbieding

Toendra Broodmix 1kg € 3,50 € 3,00

Gastenboek

  • 24-05-2018 - Ik ben groot fan geworden van de Waldkornmix, zelfs na...  lees meer
  • 28-04-2018 - Snelle levering. Binnen 1 dag werd mijn bestelling geleverd. De...  lees meer
  • 03-04-2018 - Ik bak toch al heel wat jaartjes en sinds geruime...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel