Retourneren 

Mijn bestelling is niet naar wens, hoe kan ik deze retourneren?
Wanneer je niet tevreden bent met je aankoop, kun je deze binnen 14 dagen retourneren. De termijn van 14 dagen gaat in op het moment dat je het product hebt ontvangen. Wettelijk gezien hoef je geen reden op te geven voor de retourzending, maar we zouden het op prijs stellen als je dit wel doet. Vul alsjeblieft dit retourformulier in en voeg het samen met de pakbon bij de retourzending. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in de originele verpakking worden geretourneerd. De retourkosten zijn voor eigen rekening, tenzij er sprake is van een grondige klacht, dan zijn de retourkosten voor onze rekening.

Let op: Retourzendingen die onvoldoende zijn gefrankeerd, worden niet geaccepteerd en zullen worden geweigerd.

Uitzonderingen
Sommige producten vallen onder de uitzonderingen. Daarom kunnen wij helaas de volgende producten niet retour nemen:

  • Voedingsmiddelen (i.v.m. hygiëne en voedselveiligheid).

Beschadigde of defecte artikelen
Als je een beschadigd, defect of incompleet artikel hebt ontvangen, kun je ervoor kiezen om het artikel kosteloos te retourneren of te vervangen. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice en zij zullen een passende oplossing bieden.

Ontvangen producten die je niet hebt besteld
Als je een artikel hebt ontvangen dat je niet hebt besteld, kun je ervoor kiezen om het artikel kosteloos te retourneren of te vervangen. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice en zij zullen een passende oplossing bieden.

Kosten en terugbetaling
Op het moment dat wij je retour hebben ontvangen zullen wij deze zo snel mogelijk verwerken.  Als je de volledige bestelling retourneert, ontvang je het volledige aankoopbedrag terug. Als je een deel van de bestelling retourneert, ontvang je alleen het aankoopbedrag van de specifieke artikelen terug. De kosten voor het retourneren van de bestelling zijn voor eigen rekening.

Als wij je retourzending hebben ontvangen, zullen wij deze zo snel mogelijk verwerken. Wij betalen het bedrag terug op dezelfde manier waarop de oorspronkelijke transactie is verricht. Dit gebeurt binnen de wettelijke termijn van 14 dagen, maar in de meeste gevallen wordt dit binnen een week verwerkt.

 

© 2014 - 2024 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel