Spelt Linzendeeg

Ingrediënten

300gramKollenberger Speltbloem
3gramBakpoeder
170gramRoomboter
3 Eieren van Poshoof
160gramBasterdsuiker
  Snufje zout

Materialen

  • Keukenweegschaal
  • Keukenmachine
  • Kom

Voorbereiding

  • Weeg alles af.

Bereiding

  • Meng de boter, suiker en het zout.
  • Voeg de eieren toe, meng goed, pas wanneer alles goed gemengd is, de bakpoeder en bloem toevoegen en mengen tot een samenhangend deeg.
  • Het deeg in plastic draaien en minimaal 2 uur laten rusten in de koelkast.

Aanbieding

Gastenboek

  • 10-07-2019 - Hallo, zijn er in de buurt van Beesel bedrijven waar...  lees meer
  • 22-06-2019 - Durf het bijna niet tevragen maar bezorgen jullie ook in...  lees meer
  • 17-05-2019 - Vandaag in alle vroegte 1,5 u in de auto om...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2019 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel