Spelt Linzendeeg

Ingrediënten

300gramKollenberger Speltbloem
3gramBakpoeder
170gramRoomboter
3 Eieren van Poshoof
160gramBasterdsuiker
  Snufje zout

Materialen

  • Keukenweegschaal
  • Keukenmachine
  • Kom

Voorbereiding

  • Weeg alles af.

Bereiding

  • Meng de boter, suiker en het zout.
  • Voeg de eieren toe, meng goed, pas wanneer alles goed gemengd is, de bakpoeder en bloem toevoegen en mengen tot een samenhangend deeg.
  • Het deeg in plastic draaien en minimaal 2 uur laten rusten in de koelkast.

Aanbieding

DIERENSET UITSTEEKVORMEN € 5,95 € 5,35

Gastenboek

  • 11-11-2019 - Geweldige zaak ga zo door prima kwaliteit en vriendelijk personeel. lees meer
  • 11-11-2019 - Geweldige zaak klasse lees meer
  • 30-10-2019 - Ook mijn vriendin is om en nu weer (vooral) de...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2019 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel