Spelt Linzendeeg

Ingrediënten

300gramKollenberger Speltbloem
3gramBakpoeder
170gramRoomboter
3 Eieren van Poshoof
160gramBasterdsuiker
  Snufje zout

Materialen

  • Keukenweegschaal
  • Keukenmachine
  • Kom

Voorbereiding

  • Weeg alles af.

Bereiding

  • Meng de boter, suiker en het zout.
  • Voeg de eieren toe, meng goed, pas wanneer alles goed gemengd is, de bakpoeder en bloem toevoegen en mengen tot een samenhangend deeg.
  • Het deeg in plastic draaien en minimaal 2 uur laten rusten in de koelkast.

Aanbieding

Gastenboek

  • 09-09-2020 - Vandaag het winkeltje bezocht het is alsof je een schatkist...  lees meer
  • 04-09-2020 - L.s.

    Gebruik al jaren de koolhydraatarme mix die ik creatief combineer...  lees meer
  • 22-08-2020 - Prima producten deze week weer een aantal gekocht.
    En zeer vriendelijke...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2020 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel