Spelt Linzendeeg

Ingrediënten

300gramKollenberger Speltbloem
3gramBakpoeder
170gramRoomboter
3 Eieren van Poshoof
160gramBasterdsuiker
  Snufje zout

Materialen

  • Keukenweegschaal
  • Keukenmachine
  • Kom

Voorbereiding

  • Weeg alles af.

Bereiding

  • Meng de boter, suiker en het zout.
  • Voeg de eieren toe, meng goed, pas wanneer alles goed gemengd is, de bakpoeder en bloem toevoegen en mengen tot een samenhangend deeg.
  • Het deeg in plastic draaien en minimaal 2 uur laten rusten in de koelkast.

Aanbieding

Meelzeef RVS € 9,95 € 8,45

Gastenboek

  • 06-11-2018 - Voor het eerst broodmixen besteld en supersnel bezorgd. lees meer
  • 30-10-2018 - Ik bestel al enige tijd broodmeel en ben hier zeer...  lees meer
  • 25-10-2018 - Gebruik al geruime tijd de KHA mix van het Limburgs...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel