Spelt Linzendeeg

Ingrediënten

300gramKollenberger Speltbloem
3gramBakpoeder
170gramRoomboter
3 Eieren van Poshoof
160gramBasterdsuiker
  Snufje zout

Materialen

  • Keukenweegschaal
  • Keukenmachine
  • Kom

Voorbereiding

  • Weeg alles af.

Bereiding

  • Meng de boter, suiker en het zout.
  • Voeg de eieren toe, meng goed, pas wanneer alles goed gemengd is, de bakpoeder en bloem toevoegen en mengen tot een samenhangend deeg.
  • Het deeg in plastic draaien en minimaal 2 uur laten rusten in de koelkast.

Aanbieding

Springvorm 22cm Hoge Rand € 11,95 € 10,75

Gastenboek

  • 11-09-2018 - Leuke winkel en goede adviezen. Had afgelopen weekend een vlaai...  lees meer
  • 10-09-2018 - Vandaag voor het eerst een bestelling opgehaald, prima alles mooi...  lees meer
  • 04-09-2018 - Wij komen al jaren in het "Bakwinkeltje" en zijn heel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel