Spelt cake wafels

Ingrediënten

250gramBoter
250gramBasterd suiker
1zakjeVanillesuiker
1 Mespunt zout
4 Eieren van de Poshoof
1/2kopjeMelk
500gramKollenberger Cakemix

Materialen

  • Wafelijzer
  • Kom
  • Garde
  • Klok
  • Weegschaal

Bereiden

  • Klop boter, suiker, vanillesuiker en zout op tot een witte massa.
  • Voeg de eieren een voor een erdoor.
  • Meng de melk door de massa.
  • Meng voorzicht de Kollenberger Cakemix  door de massa.
  • Dek het deeg af en laat een half uur rusten voor het bakken.
  • Zet het wafelijzer aan.
  • Baktijd ca 6 minuten op hoogste stand ca 200 °C.
  • Succes met het bakken.

Aanbieding

Gastenboek

  • 14-10-2020 - Toevallig jullie gevonden op zoek naar Deens roggebrood. Meteen de...  lees meer
  • 07-10-2020 - Beste familie Peters, net weer in uw bakwinkeltje geweest, altijd...  lees meer
  • 09-09-2020 - Vandaag het winkeltje bezocht het is alsof je een schatkist...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2020 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel