Ingrediënten

Bereiding

  • 500g water
  • 3 volledige eieren
  • 40g gist
  • 100g suiker
  • 125g Callebaut cacaopoeder
  • 500g witte bloem
  • 500g volkorenmeel, verrijkt met gluten
  • 15g zout
  • 100g boter
  • 500g Callebaut bakvaste chocolade - donker

In de kneedmachine kneden (zonder de boter en de bakvaste chocolade):

  • 3 min. langzaam kneden.
  • De boter toevoegen.
  • 6 min. snel kneden.


Gedurende een half uur laten rijzen.

De bakvaste chocolade toevoegen en er doorheen scheppen. Het deeg oprollen en in een bakvormen doen bedekt met bakpapier. Gedurende 1 uur laten rijzen.

De bovenkant met opgeklopt ei bestrijken en een insnijding maken. Gedurende 25 min. op 190-200°C bakken.

 

 

 

 

 

 

 

© 2014 - 2024 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss