Suiker Brood

Ingrediënten

  • 500 gram witte bloem.
  • 5 gram droge of 10 gram verse gist.
  • 25 gram gesmolten boter.
  • 250 gram suikerkorrels (suikerkorrels verkrijgbaar bij het Limburgs Bakwinkeltje).
  • 1 theelepel kaneel.
  • cakeblik.


 

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 200 graden.
De bloem en gist  in een kom doen. Voeg 3 deciliter lauwwarm water en 25 gram gesmolten boter in kuiltje in het midden toe. Kneden en 10 minuten afgesloten laten rijzen. Voeg dan 250 gram suikerkorrels en 1 theelepel kaneel toe en kneed dit goed door. Weer 10 minuten afgesloten laten rijzen. Stort het deeg in een cakeblik en bak het brood 25 minuten in de oven.

Aanbieding

Taart Cupcake Doos 30cm € 12,95 € 10,50

Gastenboek

  • 31-01-2019 - Zo juist voor de eerste keer produkten gehaald bij het...  lees meer
  • 14-01-2019 - dit is wel zo'n geweldige site ben zelf ruim 30...  lees meer
  • 03-01-2019 - ben zelf ruim 30 jaar bakker geweest
    kan nergens me...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2019 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel