Suiker Brood

Ingrediënten

  • 500 gram witte bloem.
  • 5 gram droge of 10 gram verse gist.
  • 25 gram gesmolten boter.
  • 250 gram suikerkorrels (suikerkorrels verkrijgbaar bij het Limburgs Bakwinkeltje).
  • 1 theelepel kaneel.
  • cakeblik.


 

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 200 graden.
De bloem en gist  in een kom doen. Voeg 3 deciliter lauwwarm water en 25 gram gesmolten boter in kuiltje in het midden toe. Kneden en 10 minuten afgesloten laten rijzen. Voeg dan 250 gram suikerkorrels en 1 theelepel kaneel toe en kneed dit goed door. Weer 10 minuten afgesloten laten rijzen. Stort het deeg in een cakeblik en bak het brood 25 minuten in de oven.

Aanbieding

Taartverdeler € 6,95 € 5,55

Gastenboek

  • 10-07-2019 - Hallo, zijn er in de buurt van Beesel bedrijven waar...  lees meer
  • 22-06-2019 - Durf het bijna niet tevragen maar bezorgen jullie ook in...  lees meer
  • 17-05-2019 - Vandaag in alle vroegte 1,5 u in de auto om...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2019 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel