Suiker Brood

Ingrediënten

  • 500 gram witte bloem.
  • 5 gram droge of 10 gram verse gist.
  • 25 gram gesmolten boter.
  • 250 gram suikerkorrels (suikerkorrels verkrijgbaar bij het Limburgs Bakwinkeltje).
  • 1 theelepel kaneel.
  • cakeblik.


 

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 200 graden.
De bloem en gist  in een kom doen. Voeg 3 deciliter lauwwarm water en 25 gram gesmolten boter in kuiltje in het midden toe. Kneden en 10 minuten afgesloten laten rijzen. Voeg dan 250 gram suikerkorrels en 1 theelepel kaneel toe en kneed dit goed door. Weer 10 minuten afgesloten laten rijzen. Stort het deeg in een cakeblik en bak het brood 25 minuten in de oven.

Aanbieding

Stokbroodmes 13cm € 3,95 € 3,55

Gastenboek

  • 25-03-2020 - zeer zeer tevreden. 2e bestelling is...  lees meer
  • 24-03-2020 - had een bestelling geplaatst , maar kan vanuit Belgie niet...  lees meer
  • 11-02-2020 - Vandaag 11 febr.eerste keer dit winkeltje (is behoorlijk groot) bezocht,...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2020 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel