Suiker Brood

Ingrediënten

  • 500 gram witte bloem.
  • 5 gram droge of 10 gram verse gist.
  • 25 gram gesmolten boter.
  • 250 gram suikerkorrels (suikerkorrels verkrijgbaar bij het Limburgs Bakwinkeltje).
  • 1 theelepel kaneel.
  • cakeblik.


 

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 200 graden.
De bloem en gist  in een kom doen. Voeg 3 deciliter lauwwarm water en 25 gram gesmolten boter in kuiltje in het midden toe. Kneden en 10 minuten afgesloten laten rijzen. Voeg dan 250 gram suikerkorrels en 1 theelepel kaneel toe en kneed dit goed door. Weer 10 minuten afgesloten laten rijzen. Stort het deeg in een cakeblik en bak het brood 25 minuten in de oven.

Aanbieding

DIERENSET UITSTEEKVORMEN € 5,95 € 5,35

Gastenboek

  • 06-07-2020 - Deze bakwinkel is super goed, en erg vriendelijke mensen. lees meer
  • 01-07-2020 - De afgelopen maanden al meer dan 50 broden gebakken van...  lees meer
  • 01-07-2020 - Ik heb de bestelling heel goed en verzorgd ontvangen.
    Ik ben...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2020 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel