Deeg Kneden

Deeg kneden kan je met de hand of met een mixer met deeghaken. Het is belangrijk om altijd het recept te volgen. Met een mixer kneed je de brooddegen langzaam, zeker 10 minuten lang. Hoe vlugger je het kneedt, hoe warmer her deeg wordt, dat is nadelig voor de verwerking en de smaak. Het deeg is goed gekneed als je er een vliesje van kunt trekken. neem een stukje deeg tussen je vingertoppen en rek al wrijvend het deegstukje uit. Als het deeg te snel scheurt moet je nog verder kneden. 

Aanbieding

Springvorm 22cm Hoge Rand € 11,95 € 10,75

Gastenboek

  • 06-11-2018 - Voor het eerst broodmixen besteld en supersnel bezorgd. lees meer
  • 30-10-2018 - Ik bestel al enige tijd broodmeel en ben hier zeer...  lees meer
  • 25-10-2018 - Gebruik al geruime tijd de KHA mix van het Limburgs...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel