Deeg Kneden

Deeg kneden kan je met de hand of met een mixer met deeghaken. Het is belangrijk om altijd het recept te volgen. Met een mixer kneed je de brooddegen langzaam, zeker 10 minuten lang. Hoe vlugger je het kneedt, hoe warmer her deeg wordt, dat is nadelig voor de verwerking en de smaak. Het deeg is goed gekneed als je er een vliesje van kunt trekken. neem een stukje deeg tussen je vingertoppen en rek al wrijvend het deegstukje uit. Als het deeg te snel scheurt moet je nog verder kneden. 

Aanbieding

Springvorm 26cm € 13,95 € 10,00

Gastenboek

  • 25-03-2020 - zeer zeer tevreden. 2e bestelling is...  lees meer
  • 24-03-2020 - had een bestelling geplaatst , maar kan vanuit Belgie niet...  lees meer
  • 11-02-2020 - Vandaag 11 febr.eerste keer dit winkeltje (is behoorlijk groot) bezocht,...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2020 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel