Stoom

Wanneer je stoom geeft, krijgen je broodjes een krokante en blinkende korst. De stoom zorgt voor condensatie op je brood, omdat het brood kouder is dan de warme stoom. De structuur van het brood zal gelijkmatiger zijn.

Plaats een bakblik in je oven terwijl je hem opwarmt. Giet een scheut water of enkele blokjes ijs in het blik als je de broodjes in de oven schuift, sluit meteen de oven.

Of: Als je de broodjes in de oven doet, spuit je met een plantenspuit zowel de onderkant als op de zijkanten van de oven en sluit de oven meteen.

Aanbieding

Toscaans Donker 1kg € 3,50 € 3,00

Gastenboek

  • 09-09-2020 - Vandaag het winkeltje bezocht het is alsof je een schatkist...  lees meer
  • 04-09-2020 - L.s.

    Gebruik al jaren de koolhydraatarme mix die ik creatief combineer...  lees meer
  • 22-08-2020 - Prima producten deze week weer een aantal gekocht.
    En zeer vriendelijke...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2020 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel