Stoom

Wanneer je stoom geeft, krijgen je broodjes een krokante en blinkende korst. De stoom zorgt voor condensatie op je brood, omdat het brood kouder is dan de warme stoom. De structuur van het brood zal gelijkmatiger zijn.

Plaats een bakblik in je oven terwijl je hem opwarmt. Giet een scheut water of enkele blokjes ijs in het blik als je de broodjes in de oven schuift, sluit meteen de oven.

Of: Als je de broodjes in de oven doet, spuit je met een plantenspuit zowel de onderkant als op de zijkanten van de oven en sluit de oven meteen.

Aanbieding

Boomstronk Bakvorm € 8,25 € 7,25

Gastenboek

  • 10-07-2019 - Hallo, zijn er in de buurt van Beesel bedrijven waar...  lees meer
  • 22-06-2019 - Durf het bijna niet tevragen maar bezorgen jullie ook in...  lees meer
  • 17-05-2019 - Vandaag in alle vroegte 1,5 u in de auto om...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2019 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel