Stoom

Wanneer je stoom geeft, krijgen je broodjes een krokante en blinkende korst. De stoom zorgt voor condensatie op je brood, omdat het brood kouder is dan de warme stoom. De structuur van het brood zal gelijkmatiger zijn.

Plaats een bakblik in je oven terwijl je hem opwarmt. Giet een scheut water of enkele blokjes ijs in het blik als je de broodjes in de oven schuift, sluit meteen de oven.

Of: Als je de broodjes in de oven doet, spuit je met een plantenspuit zowel de onderkant als op de zijkanten van de oven en sluit de oven meteen.

Aanbieding

Oliebollen mix 1 kg € 2,50 € 1,50

Gastenboek

  • 14-01-2019 - dit is wel zo'n geweldige site ben zelf ruim 30...  lees meer
  • 03-01-2019 - ben zelf ruim 30 jaar bakker geweest
    kan nergens me...  lees meer
  • 07-12-2018 - Bestel al langere tijd meel, mixen en allerhande lekkernijen. De...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2019 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel