Stoom

Wanneer je stoom geeft, krijgen je broodjes een krokante en blinkende korst. De stoom zorgt voor condensatie op je brood, omdat het brood kouder is dan de warme stoom. De structuur van het brood zal gelijkmatiger zijn.

Plaats een bakblik in je oven terwijl je hem opwarmt. Giet een scheut water of enkele blokjes ijs in het blik als je de broodjes in de oven schuift, sluit meteen de oven.

Of: Als je de broodjes in de oven doet, spuit je met een plantenspuit zowel de onderkant als op de zijkanten van de oven en sluit de oven meteen.

Aanbieding

Springvorm 26cm € 14,95 € 13,45

Gastenboek

  • 28-04-2018 - Snelle levering. Binnen 1 dag werd mijn bestelling geleverd. De...  lees meer
  • 03-04-2018 - Ik bak toch al heel wat jaartjes en sinds geruime...  lees meer
  • 26-03-2018 - Ik bestel zo ongeveer een jaar mijn meel/bloem enz bij...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel