Stok Broden / Broodjes

Ingrediënten

 

Deegsamenstelling

stokbroodjes bloem 1000 gram, Water 680 gram, Gist (vers) 10 gram of 5 gram ( gedroogde gist), 15/16 gram zout.

 

Werkwijze

Type spiraal

4 min in 1e, 6 min in 2e

Deegtemperatuur na de kneding

23-24°C

Rijsschema

Voorrijs

45 min

Afwegen en lichtjes oppunten

Bolrijs

30 min

Opmaken

Narijs

1u30 à 2u

Bakken

23 min / 230°C

 

Aanbieding

Spelt Vlokken 250 Gram € 1,25 € 1,10

Gastenboek

  • 11-09-2018 - Leuke winkel en goede adviezen. Had afgelopen weekend een vlaai...  lees meer
  • 10-09-2018 - Vandaag voor het eerst een bestelling opgehaald, prima alles mooi...  lees meer
  • 04-09-2018 - Wij komen al jaren in het "Bakwinkeltje" en zijn heel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel