Stok Broden / Broodjes

Ingrediënten

 

Deegsamenstelling

stokbroodjes bloem 1000 gram, Water 680 gram, Gist (vers) 10 gram of 5 gram ( gedroogde gist), 15/16 gram zout.

 

Werkwijze

Type spiraal

4 min in 1e, 6 min in 2e

Deegtemperatuur na de kneding

23-24°C

Rijsschema

Voorrijs

45 min

Afwegen en lichtjes oppunten

Bolrijs

30 min

Opmaken

Narijs

1u30 à 2u

Bakken

23 min / 230°C

 

Aanbieding

Walkorn Maisbrood-Mix 1kg € 3,75 € 3,25

Gastenboek

  • 04-12-2019 - Super leuke winkel, uitgebreid assortiment ( en lekker!!) en veel...  lees meer
  • 02-12-2019 - Prima producten voor een eerlijke prijs.
    Super vriendelijke bediening, blijven zeker...  lees meer
  • 20-11-2019 - Wat een leuke winkel 👍
    Goed advies en uitleg,zeer ruime keus...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2020 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel