Stok Broden / Broodjes

Ingrediënten

 

Deegsamenstelling

stokbroodjes bloem 1000 gram, Water 680 gram, Gist (vers) 10 gram of 5 gram ( gedroogde gist), 15/16 gram zout.

 

Werkwijze

Type spiraal

4 min in 1e, 6 min in 2e

Deegtemperatuur na de kneding

23-24°C

Rijsschema

Voorrijs

45 min

Afwegen en lichtjes oppunten

Bolrijs

30 min

Opmaken

Narijs

1u30 à 2u

Bakken

23 min / 230°C

 

Aanbieding

Gastenboek

  • 18-11-2020 - Vandaag mijn vlaai pakket gekregen..van mijn Broer(tje) en Mariet en...  lees meer
  • 26-10-2020 - In een woord: voortreffelijk! Ik kwam deze website tegen en...  lees meer
  • 14-10-2020 - Toevallig jullie gevonden op zoek naar Deens roggebrood. Meteen de...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2020 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel