Stok Broden / Broodjes

Ingrediënten

 

Deegsamenstelling

stokbroodjes bloem 1000 gram, Water 680 gram, Gist (vers) 10 gram of 5 gram ( gedroogde gist), 15/16 gram zout.

 

Werkwijze

Type spiraal

4 min in 1e, 6 min in 2e

Deegtemperatuur na de kneding

23-24°C

Rijsschema

Voorrijs

45 min

Afwegen en lichtjes oppunten

Bolrijs

30 min

Opmaken

Narijs

1u30 à 2u

Bakken

23 min / 230°C

 

Aanbieding

Gastenboek

  • 06-07-2020 - Deze bakwinkel is super goed, en erg vriendelijke mensen. lees meer
  • 01-07-2020 - De afgelopen maanden al meer dan 50 broden gebakken van...  lees meer
  • 01-07-2020 - Ik heb de bestelling heel goed en verzorgd ontvangen.
    Ik ben...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2020 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel