Stok Broden / Broodjes

Ingrediënten

 

Deegsamenstelling

stokbroodjes bloem 1000 gram, Water 680 gram, Gist (vers) 10 gram of 5 gram ( gedroogde gist), 15/16 gram zout.

 

Werkwijze

Type spiraal

4 min in 1e, 6 min in 2e

Deegtemperatuur na de kneding

23-24°C

Rijsschema

Voorrijs

45 min

Afwegen en lichtjes oppunten

Bolrijs

30 min

Opmaken

Narijs

1u30 à 2u

Bakken

23 min / 230°C

 

Aanbieding

KERST SET UITSTEEKVORMEN € 5,95 € 5,35

Gastenboek

  • 31-01-2019 - Zo juist voor de eerste keer produkten gehaald bij het...  lees meer
  • 14-01-2019 - dit is wel zo'n geweldige site ben zelf ruim 30...  lees meer
  • 03-01-2019 - ben zelf ruim 30 jaar bakker geweest
    kan nergens me...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2019 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel