Bijzonder heerlijk luxe feestbrood op basis van chocodeeg, gevuld met chocoladestukjes, cranberry’s, gemengde noten en rozijnen. Afgewerkt met kaneelsuiker en roomboter

 

Luxe bloem 100% Zout 2% Gist 8% Vuchtenbroodpoeder 15% Roomboter 5% Cacaopoeder 4% Water ca. 75%

Chocoladedrups 20% Cranberry’s 20% Notenmix 20% Rozijnen 40% Kaneelsuiker.

 

Mengen 8 minuten langzaam Kneden tot een soepel deeg Vulling direct doordraaien Deegtemperatuur 26°C, inclusief vulling Afwegen bijv. 350 gram Bol rijs 35 minuten Opmaken opbollen Decoreren bovenzijde drukken in tarwezetmeel, daarna in taart pan Ø 16 cm Na rijs ca. 35 minuten Afwerken bovenzijde kruislings insnijden, kaneelsuiker instrooien en boven/ midden op stukje boter* (2x2x2cm) leggen Bakken als gevuld brood, mild bakken  

 

 

 

 

 

© 2014 - 2024 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss