Limburgse Stroop en Honing

Onze Stroop,

Een rijke smaak met rijke traditie.

Sinds het inblikken van de eerste stroop in 1903, meer dan honderd jaar geleden, is het maken ervan een ware cultuur. Een traditie die onze Bourgondische Limburgers eigen is. Die rijkdom aan 'boeren'-traditie hebben we te danken aan fruithandelaar Jean Canisius. Mede dankzij hem gaan bij de Canisius stroopfabriek jaarlijks meer dan 3 miljoen kilogram delicieuse stroop de deur uit. In blik, beker, emmer of glazen pot verlaten ze het idyllische heuvellandschap van Zuid-Limburg op weg naar u via supermarkt, groothandel of reformzaak. In Nederland, België maar ook in Australië, Canada en Nieuw-Zeeland weten ze onze stroop te waarderen. Het loopt bij ons dus letterlijk 'gesmeerd'.

Daar plukt u nu de vruchten van

Járen hebben we ons vak tot in de finesse verfijnd om uiteindelijk dátgene op uw boterham te krijgen wat u van ons verwacht. Een verrukkelijk natuurproduct van constante topkwaliteit. Zonder ook maar één gram aan toegevoegde suikers, kleur-, geur-, smaak- en conserveringsstoffen of andere additieven. De hoge voedingswaarde zal bij u, als bewuste consument, dan ook létterlijk in de smaak vallen. En die overheerlijke stroop hebben we in alle smaken: appelstroop, perenstroop, peren/appelstroop, suikerbietenstroop... en tal van biologische stropen. Eén voor één kanjers van formaat.

Sorteer op
 • Bieten Stroop 450 Gram
  Bieten Stroop 450 Gram

  Ingrediënten
  Ingedikt sap van suikerbieten. Suikergehalte 55%
  Voedingswaarden
  Voedingswaarde 100 gr
  Energie (kJ) 1213
  Energie (kcal) 286
  Vetten (g) Incl. BTW.

  € 1,60
 • Breuker Honing 450 Gram
  Breuker Honing 450 Gram

  100 % Natuurlijke Breuker Bijenhoning. ( uit Hoensbroek, Zuid-Limburg )

  Nu bij aankoop van 2 potten honing een originele honinglepel gratis!

  GENIET ERVAN !!

  € 5,50
 • Lente Honing 500 Gram
  Lente Honing 500 Gram

  100% Zuivere bijenhoning.

  Op de Kunderberg maakt de natuur er een groot feest van, mergelland schapen, vogels, bijen ... samen zorge ze voor het ontstaan van een grote kleurrijke flora lappendeken, paars wit, geel, groen zo ver…

 • Peren Aardbeien Appel Stroop 300 gram
  Peren Aardbeien Appel Stroop 300 gram

  Deze heerlijke stroop van peren, appelen en aardbeien is een zuiver natuurproduct zonder toevoeging van suikers, zoetstoffen, kleurstoffen of bewaarmiddelen.

  Ingrediënten:
  Geconcentreerd sap van gekookte peren, appelen, en…

 • Rinse Appelstroop in Blik 450 Gram
  Rinse Appelstroop in Blik 450 Gram

  Ingrediënten
  Beetwortelsap en appelsap ingedikt tot stroop met een suikergehalte van 55% “natuurlijke vruchteigen suikers”. Vruchtgehalte: 160g appels per 100g stroop.
  Voedingswaarden
  Voedingswaarde 100 gr
  Energie (kJ)…

 • Vier Vruchten Stroop 300 Gram
  Vier Vruchten Stroop 300 Gram

  Deze heerlijke stroop van peren, appelen, rode pruimen en bramen is een zuiver natuurproduct zonder toevoeging van suikers, zoetstoffen, kleurstoffen of bewaarmiddelen.

  Ingrediënten:
  Geconcentreerd sap van gekookte peren,…

  € 2,20
 • Zomer Honing 500 Gram
  Zomer Honing 500 Gram

  100% Zuivere bijenhoning.

  Op de Kunderberg maakt de natuur er een groot feest van, mergelland schapen, vogels, bijen ... samen zorge ze voor het ontstaan van een grote kleurrijke flora lappendeken, paars wit, geel, groen zo ver…

  € 5,95
Sorteer op
© 2014 - 2021 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel