Limburgs Bakwinkeltje komt naar u toe

Limburgs Bakwinkeltje is altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze heerlijke producten bij onze klanten te brengen. Daarom zijn we regelmatig te vinden op (ambachts)markten en braderieën.Op deze pagina houden we je graag op de hoogte van onze komende evenementen, zodat je ons kunt bezoeken en onze producten kunt proeven en kopen.

We vinden het ook leuk om van jou te horen als je een tip hebt voor een evenement waar we zeker aanwezig moeten zijn. Laat het ons weten en we kijken of we erbij kunnen zijn! Houd onze pagina in de gaten voor updates over onze evenementen en kom langs bij Limburgs Bakwinkeltje om te genieten van onze heerlijke producten. We hopen je snel te zien op een van onze evenementen!

Agenda 

Opening 'De Bakhal'  - Zaterdag 20 mei & Zondag 21 mei 2023 van 14:00 - 17:00

Maak je agenda vrij op zaterdag 20 en zondag 21 mei 2023, want Cas Wolters - bekend van het populaire televisieprogramma 'Heel Holland Bakt' - opent 'De Bakhal'! Tijdens deze bijzondere gelegenheid zal Limburgs bakwinkeltje ook aanwezig zijn met een stand, waar je onze producten kunt bewonderen. Voor meer informatie over dit evenement kun je terecht op deze Facebook-pagina of op de website van Cas Wolters. Mis deze kans niet om de wondere wereld van het bakken te ontdekken bij Cas Wolters!

 

 

 

 

 

© 2014 - 2024 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel