Authentiek tarwebrood

Orchidee  35% , Linde  50% , Prido 15% , Zout 1,5% , (verse)Gist 2% ,Water ca. 63%
Mengen, 6 minuten langzaam Kneden tot een soepel deeg.
Deegtemperatuur  27°C
Bolrijs  50 minuten
Opmaken  als vloerbrood
Narijs  ca. 70 minuten
Decoreren  met roggebloem.
Insnijden: twee keer over de breedte.
Bakken  als tarwebrood.
 

Aanbieding

Gastenboek

  • 06-11-2018 - Voor het eerst broodmixen besteld en supersnel bezorgd. lees meer
  • 30-10-2018 - Ik bestel al enige tijd broodmeel en ben hier zeer...  lees meer
  • 25-10-2018 - Gebruik al geruime tijd de KHA mix van het Limburgs...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel