Authentiek tarwebrood

Orchidee  35% , Linde  50% , Prido 15% , Zout 1,5% , (verse)Gist 2% ,Water ca. 63%
Mengen, 6 minuten langzaam Kneden tot een soepel deeg.
Deegtemperatuur  27°C
Bolrijs  50 minuten
Opmaken  als vloerbrood
Narijs  ca. 70 minuten
Decoreren  met roggebloem.
Insnijden: twee keer over de breedte.
Bakken  als tarwebrood.
 

Aanbieding

Gastenboek

  • 14-01-2019 - dit is wel zo'n geweldige site ben zelf ruim 30...  lees meer
  • 03-01-2019 - ben zelf ruim 30 jaar bakker geweest
    kan nergens me...  lees meer
  • 07-12-2018 - Bestel al langere tijd meel, mixen en allerhande lekkernijen. De...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2019 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel