Authentiek tarwebrood

Orchidee  35% , Linde  50% , Prido 15% , Zout 1,5% , (verse)Gist 2% ,Water ca. 63%
Mengen, 6 minuten langzaam Kneden tot een soepel deeg.
Deegtemperatuur  27°C
Bolrijs  50 minuten
Opmaken  als vloerbrood
Narijs  ca. 70 minuten
Decoreren  met roggebloem.
Insnijden: twee keer over de breedte.
Bakken  als tarwebrood.
 

Aanbieding

Gastenboek

  • 11-09-2018 - Leuke winkel en goede adviezen. Had afgelopen weekend een vlaai...  lees meer
  • 10-09-2018 - Vandaag voor het eerst een bestelling opgehaald, prima alles mooi...  lees meer
  • 04-09-2018 - Wij komen al jaren in het "Bakwinkeltje" en zijn heel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel