Authentiek tarwebrood

Orchidee  35% , Linde  50% , Prido 15% , Zout 1,5% , (verse)Gist 2% ,Water ca. 63%
Mengen, 6 minuten langzaam Kneden tot een soepel deeg.
Deegtemperatuur  27°C
Bolrijs  50 minuten
Opmaken  als vloerbrood
Narijs  ca. 70 minuten
Decoreren  met roggebloem.
Insnijden: twee keer over de breedte.
Bakken  als tarwebrood.
 

Aanbieding

Toscaans Donker 1kg € 3,50 € 3,00

Gastenboek

  • 09-09-2020 - Vandaag het winkeltje bezocht het is alsof je een schatkist...  lees meer
  • 04-09-2020 - L.s.

    Gebruik al jaren de koolhydraatarme mix die ik creatief combineer...  lees meer
  • 22-08-2020 - Prima producten deze week weer een aantal gekocht.
    En zeer vriendelijke...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2020 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel