Authentiek tarwebrood

Orchidee  35% , Linde  50% , Prido 15% , Zout 1,5% , (verse)Gist 2% ,Water ca. 63%
Mengen, 6 minuten langzaam Kneden tot een soepel deeg.
Deegtemperatuur  27°C
Bolrijs  50 minuten
Opmaken  als vloerbrood
Narijs  ca. 70 minuten
Decoreren  met roggebloem.
Insnijden: twee keer over de breedte.
Bakken  als tarwebrood.
 

Aanbieding

Gastenboek

  • 10-07-2019 - Hallo, zijn er in de buurt van Beesel bedrijven waar...  lees meer
  • 22-06-2019 - Durf het bijna niet tevragen maar bezorgen jullie ook in...  lees meer
  • 17-05-2019 - Vandaag in alle vroegte 1,5 u in de auto om...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2019 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel