Authentiek witbrood

Orchidee 85%, Prido 15%, Zout 1,5%, (verse)Gist 2%, Water ca. 58%.
Mengen,  6 minuten langzaam Kneden  tot een soepel deeg.
Deegtemperatuur  27°C
Bolrijs  50 minuten
Opmaken  als vloermodel
Decoreren  met Tarwegries
Narijs  ca. 70 minuten
Insnijden één keer over de lengte
Bakken  als witbrood
 

Aanbieding

Gastenboek

  • 18-11-2020 - Vandaag mijn vlaai pakket gekregen..van mijn Broer(tje) en Mariet en...  lees meer
  • 26-10-2020 - In een woord: voortreffelijk! Ik kwam deze website tegen en...  lees meer
  • 14-10-2020 - Toevallig jullie gevonden op zoek naar Deens roggebrood. Meteen de...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2020 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel