Authentiek witbrood

Orchidee 85%, Prido 15%, Zout 1,5%, (verse)Gist 2%, Water ca. 58%.
Mengen,  6 minuten langzaam Kneden  tot een soepel deeg.
Deegtemperatuur  27°C
Bolrijs  50 minuten
Opmaken  als vloermodel
Decoreren  met Tarwegries
Narijs  ca. 70 minuten
Insnijden één keer over de lengte
Bakken  als witbrood
 

Aanbieding

Gastenboek

  • 24-05-2018 - Ik ben groot fan geworden van de Waldkornmix, zelfs na...  lees meer
  • 28-04-2018 - Snelle levering. Binnen 1 dag werd mijn bestelling geleverd. De...  lees meer
  • 03-04-2018 - Ik bak toch al heel wat jaartjes en sinds geruime...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel