Authentiek witbrood

Orchidee 85%, Prido 15%, Zout 1,5%, (verse)Gist 2%, Water ca. 58%.
Mengen,  6 minuten langzaam Kneden  tot een soepel deeg.
Deegtemperatuur  27°C
Bolrijs  50 minuten
Opmaken  als vloermodel
Decoreren  met Tarwegries
Narijs  ca. 70 minuten
Insnijden één keer over de lengte
Bakken  als witbrood
 

Aanbieding

Taartverdeler € 6,95 € 5,55

Gastenboek

  • 25-03-2020 - zeer zeer tevreden. 2e bestelling is...  lees meer
  • 24-03-2020 - had een bestelling geplaatst , maar kan vanuit Belgie niet...  lees meer
  • 11-02-2020 - Vandaag 11 febr.eerste keer dit winkeltje (is behoorlijk groot) bezocht,...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2020 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel