Authentiek witbrood

Orchidee 85%, Prido 15%, Zout 1,5%, (verse)Gist 2%, Water ca. 58%.
Mengen,  6 minuten langzaam Kneden  tot een soepel deeg.
Deegtemperatuur  27°C
Bolrijs  50 minuten
Opmaken  als vloermodel
Decoreren  met Tarwegries
Narijs  ca. 70 minuten
Insnijden één keer over de lengte
Bakken  als witbrood
 

Aanbieding

Gastenboek

  • 11-09-2018 - Leuke winkel en goede adviezen. Had afgelopen weekend een vlaai...  lees meer
  • 10-09-2018 - Vandaag voor het eerst een bestelling opgehaald, prima alles mooi...  lees meer
  • 04-09-2018 - Wij komen al jaren in het "Bakwinkeltje" en zijn heel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel