Glutenvrije brownies

Snel recept voor heerlijke brownies.
Florine mengeling Glutenvrij brood 30% 300 g
Eieren 75% 750 g
Choco glutenvrij en lactosevrij 100% 1000 g
Eventueel bakpoeder voor een iets luchtiger eindproduct.
Vulling:  Hazelnootjes eventueel toevoegen in stukjes.
Decoratie: Choco (glutenvrij en lactosevrij) Pure chocolade schilfers


Werkwijze

Meng de choco met de eieren tot een glad beslag.
Voeg de Florine glutenvrije broodmix toe en meng verder tot glad beslag.
Voeg de chocolade en de geplette hazelnoten toe op het einde van de
kneding op een trage versnelling.
Voor een gevulde brownie voeg hazelnoot extra toe. Schep de massa in
een vierkante bakvorm.
Bakken Ca. 30 à 40 min / 180°C
Decoratie Na bakken ca.10 min. laten afkoelen en afstrijken met choco.

Strooi vervolgens de chocoladeschilfers er over.

Aanbieding

Gastenboek

  • 11-11-2019 - Geweldige zaak ga zo door prima kwaliteit en vriendelijk personeel. lees meer
  • 11-11-2019 - Geweldige zaak klasse lees meer
  • 30-10-2019 - Ook mijn vriendin is om en nu weer (vooral) de...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2019 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel