Koekje bereid met Artipan koolhydraatarmer (zetdeeg)

Artipan Koolhydraatarmer 100% 1.000 g
Boter 84% 840 g
Donkere basterdsuiker 55% 550 g
Eidooiers 10% 100 g
Citroenrasp 4% 40 g
Decoratie: Bestrooien met tarwezemelen.

Boter cremeren
Voeg nadien de andere ingrediënten toe en kort mengen (type : zetdeeg).
Bakken ca. 16 min / 180°C

 

 

Aanbieding

Gastenboek

  • 11-09-2018 - Leuke winkel en goede adviezen. Had afgelopen weekend een vlaai...  lees meer
  • 10-09-2018 - Vandaag voor het eerst een bestelling opgehaald, prima alles mooi...  lees meer
  • 04-09-2018 - Wij komen al jaren in het "Bakwinkeltje" en zijn heel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel