Koekje bereid met Artipan koolhydraatarmer (zetdeeg)

Artipan Koolhydraatarmer 100% 1.000 g
Boter 84% 840 g
Donkere basterdsuiker 55% 550 g
Eidooiers 10% 100 g
Citroenrasp 4% 40 g
Decoratie: Bestrooien met tarwezemelen.

Boter cremeren
Voeg nadien de andere ingrediënten toe en kort mengen (type : zetdeeg).
Bakken ca. 16 min / 180°C

 

 

Aanbieding

Gastenboek

  • 18-11-2020 - Vandaag mijn vlaai pakket gekregen..van mijn Broer(tje) en Mariet en...  lees meer
  • 26-10-2020 - In een woord: voortreffelijk! Ik kwam deze website tegen en...  lees meer
  • 14-10-2020 - Toevallig jullie gevonden op zoek naar Deens roggebrood. Meteen de...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2020 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel