Panettone ChocoCake

Recept

400 g Panettone Cake-Mix
100 g ei
100 g boter *
100 g water
70 g chocolade druppels

* of Muffinolie, i.v.m. het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Decoratie

50 g chocolade druppels (10 g per stuk)

 

Werkwijze

Alle grondstoffen mengen.
Met boter maximaal 4 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Met Muffinolie 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Als laatste de chocolade druppels doormengen. 

De  cakevorm vullen met beslag.

De bovenzijde bestrooien met chocolade druppels.

Het is aan te bevelen om papieren bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de onderzijde schoon te houden. 

Oventemperatuur: 180°C.
Baktijd ca. 45 minuten.

 

Aanbieding

Toscaans Donker 5kg € 16,00 € 13,50

Gastenboek

  • 09-09-2020 - Vandaag het winkeltje bezocht het is alsof je een schatkist...  lees meer
  • 04-09-2020 - L.s.

    Gebruik al jaren de koolhydraatarme mix die ik creatief combineer...  lees meer
  • 22-08-2020 - Prima producten deze week weer een aantal gekocht.
    En zeer vriendelijke...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2020 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel