Panettone ChocoCake

Recept

400 g Panettone Cake-Mix
100 g ei
100 g boter *
100 g water
70 g chocolade druppels

* of Muffinolie, i.v.m. het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Decoratie

50 g chocolade druppels (10 g per stuk)

 

Werkwijze

Alle grondstoffen mengen.
Met boter maximaal 4 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Met Muffinolie 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Als laatste de chocolade druppels doormengen. 

De  cakevorm vullen met beslag.

De bovenzijde bestrooien met chocolade druppels.

Het is aan te bevelen om papieren bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de onderzijde schoon te houden. 

Oventemperatuur: 180°C.
Baktijd ca. 45 minuten.

 

Aanbieding

Gist Maat Lepel RVS € 4,95 € 4,45

Gastenboek

  • 06-11-2018 - Voor het eerst broodmixen besteld en supersnel bezorgd. lees meer
  • 30-10-2018 - Ik bestel al enige tijd broodmeel en ben hier zeer...  lees meer
  • 25-10-2018 - Gebruik al geruime tijd de KHA mix van het Limburgs...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel