Panettone ChocoCake

Recept

400 g Panettone Cake-Mix
100 g ei
100 g boter *
100 g water
70 g chocolade druppels

* of Muffinolie, i.v.m. het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Decoratie

50 g chocolade druppels (10 g per stuk)

 

Werkwijze

Alle grondstoffen mengen.
Met boter maximaal 4 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Met Muffinolie 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Als laatste de chocolade druppels doormengen. 

De  cakevorm vullen met beslag.

De bovenzijde bestrooien met chocolade druppels.

Het is aan te bevelen om papieren bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de onderzijde schoon te houden. 

Oventemperatuur: 180°C.
Baktijd ca. 45 minuten.

 

Aanbieding

Boomstronk Bakvorm € 8,25 € 7,25

Gastenboek

  • 31-01-2019 - Zo juist voor de eerste keer produkten gehaald bij het...  lees meer
  • 14-01-2019 - dit is wel zo'n geweldige site ben zelf ruim 30...  lees meer
  • 03-01-2019 - ben zelf ruim 30 jaar bakker geweest
    kan nergens me...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2019 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel