Panettone ChocoCake

Recept

400 g Panettone Cake-Mix
100 g ei
100 g boter *
100 g water
70 g chocolade druppels

* of Muffinolie, i.v.m. het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Decoratie

50 g chocolade druppels (10 g per stuk)

 

Werkwijze

Alle grondstoffen mengen.
Met boter maximaal 4 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Met Muffinolie 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Als laatste de chocolade druppels doormengen. 

De  cakevorm vullen met beslag.

De bovenzijde bestrooien met chocolade druppels.

Het is aan te bevelen om papieren bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de onderzijde schoon te houden. 

Oventemperatuur: 180°C.
Baktijd ca. 45 minuten.

 

Aanbieding

Gastenboek

  • 11-09-2018 - Leuke winkel en goede adviezen. Had afgelopen weekend een vlaai...  lees meer
  • 10-09-2018 - Vandaag voor het eerst een bestelling opgehaald, prima alles mooi...  lees meer
  • 04-09-2018 - Wij komen al jaren in het "Bakwinkeltje" en zijn heel...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel