Panettone Tulband

Recept

400 g Panettone Cake-Mix
100 g ei
100 g boter *
100 g water

* of Muffinolie, ivm soortelijk gewicht altijd wegen

Decoratie

175 g Amandel Schaafsel

 

Werkwijze

Alle grondstoffen mengen.
Met boter maximaal 4 minuten met de vlinder in de eerste versnelling
Met Muffinolie 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.

De tulbandvorm smeren en bestrooien met amandelschaafsel en vullen met 700 gram beslag.

Oventemperatuur: 160°C.
Baktijd ca. 60 minuten

Aanbieding

Taartverdeler € 6,95 € 5,55

Gastenboek

  • 09-09-2020 - Vandaag het winkeltje bezocht het is alsof je een schatkist...  lees meer
  • 04-09-2020 - L.s.

    Gebruik al jaren de koolhydraatarme mix die ik creatief combineer...  lees meer
  • 22-08-2020 - Prima producten deze week weer een aantal gekocht.
    En zeer vriendelijke...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2020 Limburgs Bakwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel