Voor 15:00 besteld, zelfde dag verstuurd
Onze klanten waarderen ons met een 9.1
Groot assortiment altijd laag geprijsd
        Spelt Natuur Broodmeel - 5 Kg

        Spelt Natuur Broodmeel - 5 Kg

        15,00
        Spelt Natuur Broodmeel - 1 Kg

        Spelt Natuur Broodmeel - 1 Kg

        3,25
        Cake Bewaardoos Blauw

        Cake Bewaardoos Blauw

        5,00
        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT T-REX

        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT T-REX

        12,50
        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT CLOUD

        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT CLOUD

        12,00
        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT UNICORN GOLD

        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT UNICORN GOLD

        12,00

        Recept Panettone Chocolade Cake

        Recept

        400 gPanettone Cake-Mix
        100 gei
        100 gboter *
        100 gwater
        70 gchocolade druppels

        * of Muffinolie, i.v.m. het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

        Decoratie

        50 gchocolade druppels (10 g per stuk)

         

        Werkwijze

        Alle grondstoffen mengen.
        Met boter maximaal 4 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
        Met Muffinolie 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
        Als laatste de chocolade druppels doormengen.

        De  cakevorm vullen met beslag.

        De bovenzijde bestrooien met chocolade druppels.

        Het is aan te bevelen om papieren bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de onderzijde schoon te houden.

        Oventemperatuur: 180°C.
        Baktijd ca. 45 minuten.