Voor 15:00 besteld, zelfde dag verstuurd
Onze klanten waarderen ons met een 9.1
Groot assortiment altijd laag geprijsd
        Spelt Natuur Broodmeel - 5 Kg

        Spelt Natuur Broodmeel - 5 Kg

        15,00
        Spelt Natuur Broodmeel - 1 Kg

        Spelt Natuur Broodmeel - 1 Kg

        3,25
        Cake Bewaardoos Blauw

        Cake Bewaardoos Blauw

        5,00
        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT T-REX

        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT T-REX

        12,50
        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT CLOUD

        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT CLOUD

        12,00
        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT UNICORN GOLD

        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT UNICORN GOLD

        12,00

        Recept Spelt Pannenkoek

        Ingrediënten

        200gramKollenberger Pannenkoekenmix
        250mlMelk
        2 à 3Eieren van de Poshoof
        Snufje zout
        Klontje boter of scheutje olie

        Materialen

        • Mixer of Garde
        • Beslagkom
        • Koekenpan
        • Bollepel

        Voorbereiding

        • Alle ingrediënten op kamertemperatuur.
        • Weeg alle ingrediënten af.

        Bereiding

        • Doe de mix in een beslagkom en voeg de helft van de melk toe.
        • Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag.
        • Voeg al roerend de rest van de melk en de eieren toe.
        • Verhit een klontje boter of een scheutje olie in een koekenpan.
        • Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.
        • Een leuke tip; Serveer de Pannenkoek met Fruitvulling: Kersen of Appel Abrikozen of Pruimen
        • Eet smakelijk!