Voor 15:00 besteld, zelfde dag verstuurd
Onze klanten waarderen ons met een 9.1
Groot assortiment altijd laag geprijsd
        Spelt Natuur Broodmeel - 5 Kg

        Spelt Natuur Broodmeel - 5 Kg

        15,00
        Spelt Natuur Broodmeel - 1 Kg

        Spelt Natuur Broodmeel - 1 Kg

        3,25
        Cake Bewaardoos Blauw

        Cake Bewaardoos Blauw

        5,00
        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT T-REX

        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT T-REX

        12,50
        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT CLOUD

        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT CLOUD

        12,00
        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT UNICORN GOLD

        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT UNICORN GOLD

        12,00

        Recept Stokbrood(jes)

         

        Ingrediënten

         

        Deegsamenstelling

        stokbroodjes bloem 1000 gram, Water 680 gram, Gist (vers) 10 gram of 5 gram ( gedroogde gist), 15/16 gram zout.

         

        Werkwijze

        Type spiraal

        4 min in 1e, 6 min in 2e

        Deegtemperatuur na de kneding

        23-24°C

        Rijsschema

        Voorrijs

        45 min

        Afwegen en lichtjes oppunten

        Bolrijs

        30 min

        Opmaken

        Narijs

        1u30 à 2u

        Bakken

        23 min / 230°C