Voor 15:00 besteld, zelfde dag verstuurd
Onze klanten waarderen ons met een 9.1
Groot assortiment altijd laag geprijsd
        Spelt Natuur Broodmeel - 5 Kg

        Spelt Natuur Broodmeel - 5 Kg

        15,00
        Spelt Natuur Broodmeel - 1 Kg

        Spelt Natuur Broodmeel - 1 Kg

        3,25
        Cake Bewaardoos Blauw

        Cake Bewaardoos Blauw

        5,00
        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT T-REX

        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT T-REX

        12,50
        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT CLOUD

        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT CLOUD

        12,00
        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT UNICORN GOLD

        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT UNICORN GOLD

        12,00

        Suikerbrood

         

        Ingrediënten

        • 500 gram witte bloem.
        • 5 gram droge of 10 gram verse gist.
        • 25 gram gesmolten boter.
        • 250 gram suikerkorrels (suikerkorrels verkrijgbaar bij het Limburgs Bakwinkeltje).
        • 1 theelepel kaneel.
        • cakeblik.

        Bereidingswijze

        Oven voorverwarmen op 200 graden.
        De bloem en gist  in een kom doen. Voeg 3 deciliter lauwwarm water en 25 gram gesmolten boter in kuiltje in het midden toe. Kneden en 10 minuten afgesloten laten rijzen. Voeg dan 250 gram suikerkorrels en 1 theelepel kaneel toe en kneed dit goed door. Weer 10 minuten afgesloten laten rijzen. Stort het deeg in een cakeblik en bak het brood 25 minuten in de oven.