Voor 15:00 besteld, zelfde dag verstuurd
Onze klanten waarderen ons met een 9.1
Groot assortiment altijd laag geprijsd
        Spelt Natuur Broodmeel - 5 Kg

        Spelt Natuur Broodmeel - 5 Kg

        15,00
        Spelt Natuur Broodmeel - 1 Kg

        Spelt Natuur Broodmeel - 1 Kg

        3,25
        Cake Bewaardoos Blauw

        Cake Bewaardoos Blauw

        5,00
        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT T-REX

        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT T-REX

        12,50
        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT CLOUD

        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT CLOUD

        12,00
        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT UNICORN GOLD

        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT UNICORN GOLD

        12,00

        Recept Spelt Linzendeeg

        Ingrediënten

        300gramKollenberger Speltbloem
        3gramBakpoeder
        170gramRoomboter
        3Eieren van Poshoof
        160gramBasterdsuiker
        Snufje zout

        Materialen

        • Keukenweegschaal
        • Keukenmachine
        • Kom

        Voorbereiding

        • Weeg alles af.

        Bereiding

        • Meng de boter, suiker en het zout.
        • Voeg de eieren toe, meng goed, pas wanneer alles goed gemengd is, de bakpoeder en bloem toevoegen en mengen tot een samenhangend deeg.
        • Het deeg in plastic draaien en minimaal 2 uur laten rusten in de koelkast.