Voor 15:00 besteld, zelfde dag verstuurd
Onze klanten waarderen ons met een 9.1
Groot assortiment altijd laag geprijsd
        Spelt Natuur Broodmeel - 5 Kg

        Spelt Natuur Broodmeel - 5 Kg

        15,00
        Spelt Natuur Broodmeel - 1 Kg

        Spelt Natuur Broodmeel - 1 Kg

        3,25
        Cake Bewaardoos Blauw

        Cake Bewaardoos Blauw

        5,00
        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT T-REX

        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT T-REX

        12,50
        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT CLOUD

        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT CLOUD

        12,00
        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT UNICORN GOLD

        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT UNICORN GOLD

        12,00

        Recept Zeeuws Babbelaar Brood

        Ingrediënten

        Deegsamenstelling

        Briofine 100%  1.000 g

        Water 51%       510 g

        Gist     5%         50 g

        Vulling :  Stukjes babbelaar 60%      600 g

        De babbelaars in een handdoek doen en dan met een hamer stukslaan. Dit werkt het beste als ze uit de diepvries komen.

        Decoratie:  Abrikozengelei

        Werkwijze :  Kneden     Type spiraal

        4 min traag,7 min snel

        Draai de vulling erdoor.

        Rijsschema :Voorrijs   10 min

        Afwegen :  400 g en opbollen

        Bolrijs:     20 min

        Opmaken: In een suikerbroodvorm leggen

        Narijs : 65 min

        Bakken :30 min / 200°C

        Decoratie:    Als het brood is afgekoeld, geleren met abrikozengelei en bestrooien met gebruneerd amandelschaafsel.