Voor 15:00 besteld, zelfde dag verstuurd
Onze klanten waarderen ons met een 9.1
Groot assortiment altijd laag geprijsd
        Spelt Natuur Broodmeel - 5 Kg

        Spelt Natuur Broodmeel - 5 Kg

        15,00
        Spelt Natuur Broodmeel - 1 Kg

        Spelt Natuur Broodmeel - 1 Kg

        3,25
        Cake Bewaardoos Blauw

        Cake Bewaardoos Blauw

        5,00
        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT T-REX

        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT T-REX

        12,50
        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT CLOUD

        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT CLOUD

        12,00
        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT UNICORN GOLD

        CAKE TOPPER LITTLE LIGHT UNICORN GOLD

        12,00

        Harde Wener Mix – 5 Kg

        Artikelnummer: 10426
        22,50

        Op voorraad

        Voor 15:00 besteld, zelfde dag verstuurd
        Onze klanten waarderen ons met een 9.1
        Groot assortiment altijd laag geprijsd

        De Harde Wener Mix is de ideale basis voor het maken van harde wener bodems die krokant en smaakvol zijn. Dankzij de uitgebalanceerde samenstelling zorgt de mix voor een consistent deeg dat eenvoudig te bereiden is.

        Kenmerken van de Harde Wener Mix:

        • Veelzijdig: Perfect voor diverse gebakcreaties, zoals taarten, vlaaien en tartelettes.
        • Eenvoudig in gebruik: Consistent resultaat met minimale inspanning.
        • Hoogwaardige ingrediënten: Voor een krokante en smaakvolle bodem.

        Tip: Werk af met een frisse bavaroise yoghurt of luchtige Zwitserse room voor een feestelijke taart.

        • TARWEbloem
        • Suiker
        • TARWEzetmeel
        • Rijsmiddel (E500 (ii), E450 (i))
        • Emulgator (E322)
        • Zout
        • Verdikkingsmiddel (E401)
        • Natuurlijk aroma
        • Kleurstof (E160b (ii))

        • Energie: 1523 kJ / 359 kcal
        • Koolhydraten: 81 g (waarvan suikers: 36 g)
        • Eiwitten: 6g
        • Vetten: 0,9 g (waarvan verzadigd: 0,1 g)
        • Vezels: 0 g
        • Zout: 0,68 g

        Benodigdheden

        • 500 g Harde Wener Mix
        • 187,5 g (room)boter
        • 32 g ei
        • 6 g water

        Instructies

        1. Draai de boter en het ei soepel in een kom.
        2. Meng de harde wener mix erdoor totdat een samenhangend deeg ontstaat. Stop zodra het deeg gevormd is.
        3. Rol het deeg uit tot ca. 3 mm dikte en bekleed een ingevette vlaaipan.
        4. Bak de bodem in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 25-30 minuten.
        5. Laat de bodems in de pannen afkoelen voor een extra krokante textuur.

        Tip: Voor een feestelijke touch kunt u uw harde wener bodems afwerken met een frisse bavaroise yoghurt of luchtige Zwitserse room.

         

        Koel en droog bewaren.

        Beoordelingen

        Er zijn nog geen beoordelingen.

        Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

        Vaak samen gekocht met: